15.5.2021

Moottoripyörien suuret koeajopäivät peruuntuivat

Moottoripyörien koeajopäivät

Moottoripyörien suuret koeajopäivät 25.–28.5.2021 joudutaan peruuttamaan aluehallintoviraston rajoitusten ja suositusten takia. Nyt näyttää vahvasti siltä, ettei yleisötilaisuuksien järjestäminen ulkotiloissakaan onnistu toukokuun lopussa. Koeajopäivät oli tarkoitus järjestää Helsingissä 25.5., Jyväskylässä 26.5., Tampereella 27.5. ja Turussa 28.5.

”Olimme toiveikkaita vielä toukokuun alussa, että tapahtumat voisi järjestää ulkotiloissa turvallisesti. Nyt kuitenkin näyttää siltä, etteivät rajoitukset ja suositukset tule muuttumaan niin, että useiden satojen koeajajan tapahtumia voitaisiin järjestää. Kaksi vuotta sitten kolmella paikkakunnalla koeajajia oli yhteensä yli 1 200,” kertoo koeajopäivistä vastaava Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Olemme todella pahoillamme, etteivät tapahtumat toteudu. Messukeskus oli varautunut järjestämään tapahtumat terveysturvallisesti noudattaen kaikkia suosituksia esimerkillisesti, mutta valitettavasti tapahtumia ei saa nyt järjestää. Terveysturvallisuus on tietysti ensiarvoisen tärkeä asia meille ja toimeksiantajallemme. Jäämme odottamaan MP 22 -messuja. Ne järjestetään 4.–6.2.2022 Messukeskuksessa.”

Moottoripyörien koeajopäivät

Messukeskus on järjestänyt Moottoripyörien suuren koeajopäivän  toukokuussa vuosittain ensin vain Helsingissä, mutta vuonna 2019 myös Turussa ja Tampereella. Vuonna 2020 koeajopäivät piti peruuttaa pandemian vuoksi ja nyt tänä vuonna käy samoin.

”Olisi ollut hienoa esitellä uusia moottoripyöriä taas pitkän ajan jälkeen koeajopäivillä ja kohdata motoristeja. Odotimme tapahtumia kovasti. Nyt panostamme moottoripyörien esittelyyn entistä enemmän liikkeissä, joissa uutuusmalleihin voi tutustua”, sanoo Jarkko Tuomisto Teknisen Kaupan liiton moottoripyöräjaostosta. ”Tänä vuonna on tarjolla paljon huippu-uutuuksia, joita kelpaa esitellä.”

Valtakunnallinen Prätkällä töihin -päivä on 4.6.2021.

Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan liiton moottoripyöräjaoston toimeksiannosta vuosittain Messukeskuksessa. MP 22 -messut järjestetään 4.–6.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Lähde ja kuvat: Messukeskus

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat