13.11.2020

MP 21 Moottoripyörämessut verkkotapahtumana – pyrkii silti noudattamaan perinteistä MP-messujen ohjelmaa

MP 21 moottoripyöränäyttely moottoripyörämessut verkossa 2021 messukeskus

Moottoripyöräkauden perinteisesti avaava moottoripyörämessutapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti verkkotapahtumana. MP21-messujen ajankohta on 5.-7.2.2021.

MP-messut on vuosittain erittäin suosittu tapahtuma ja kerää perinteisesti yli 55 000 motoristia Messukeskukseen Helsingin Pasilaan. Verkkotapahtuma korvaa Messukeskuksessa järjestettävät MP-messut ensi helmikuussa. MP-messujen toimeksiantaja Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaosto pitää erittäin tärkeänä, että perinteiset MP-messut järjestään verkossa nyt poikkeuksellisena aikana.

– Verkkotapahtuma mahdollistaa kaikille moottoripyöristä ja mopoista kiinnostuneille modernin tavan tutustua uutuustuotteisiin, tehdä hankintoja ja saada ajankohtaista tietoa alan kehityksestä. Alan yritykset odottavat innolla kohtaamisia verkossa, kertoo johtava asiantuntija Hannu Kyyhkynen Teknisen Kaupan Liitosta.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Verkkomessujen ohjelma noudattaa perinteistä MP-messuohjelmaa

Moottoripyörämaahantuojat ja Messukeskus päättivät messujen siirtämisestä verkkotapahtumaksi tämän viikon kokouksessaan, joten tarkat suunnitelmat verkkomessujen sisällöstä hakevat vielä muotoaan. Ideana kuitenkin on, että mahdollisimman suuri osa perinteisestä messuohjelmasta järjestetään tälläkin kertaa. Alustavasti suunnitelmissa on mm. rakentaa Messukeskukseen lava, jossa uutuusmallien esittelyt videoidaan ja materiaalia julkaistaan tasaisesti koko messuviikonlopun ajan. Hyvänä puolena perinteisiin messuihin on se, että kaikki julkaistu materiaali säilyy verkossa ja siihen voi jälkikäteenkin tutustua oman aikataulun ja kiinnostuksen mukaisesti.

– MP-messut olisi voitu järjestää Messukeskuksessa, jos globaali tilanne ja moottoripyörämerkkien päämiesten päätökset tapahtumiin osallistumisista eivät vaikuttaisi niin vahvasti, kertoo Niko Kantola Messukeskuksesta.

– Nyt ollaan päädytty yhdessä MP-messujen toimeksiantajan Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston kanssa järjestämään verkkotapahtuma, joka palvelee tässä tilanteessa erinomaisesti. MP-messuja Messukeskuksessa joudutaan odottamaan vielä reilun vuoden ja vuonna 2022 helmikuussa päästään taas kohtaamaan Pohjoismaiden suurimmilla MP-messuilla Messukeskuksessa isolla porukalla.

Messukeskus on valmis järjestämään tapahtumia turvallisesti Messukeskuksessa Helsingissä. Suuret tapahtumatilat, ilmanvaihto ja erikoisjärjestelyt mahdollistavat messujen järjestämisen ja se on myös viranomaisten ohjeistuksien mukaan mahdollista. Ensimmäiset Messukeskuksessa ensi vuonna järjestettävät tapahtumat ovat Caravan 2021 -messut 22. – 24.1.2021 ja Vene 21 Båt -messut 12. – 21.2.2021.

MP 21 -messut verkossa järjestetään 5. – 7.2.2021. Tapahtuman järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.
www.mpmessut.fi

Lähde: TKL:n/Messukeskuksen tiedote

Luetuimmat