16.2.2016

Sinivalkoista yhteistyötä: Nokian Renkaat ja Mika Häkkinen!

Mika Häkkinen

Maailmalla tunnetut suomalaisnimet solmivat monivuoteisen yhteistyösopimuksen liputtaakseen samoja arvoja.

Suomalainen rengasvalmistaja Nokian Renkaat ja suomalainen rengaskuluttaja Mika Häkkinen ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Niin Nokian Renkaiden kuin kaksinkertaisen Formula 1 -maailmanmestarin mielestä tunnetut suomalaisbrändit ovat hyvä pari toisilleen.

– Hän on hyvin maanläheinen ihminen, mutta samalla esimerkki siitä, mitä voitontahdolla ja tinkimättömällä intohimolla päästä aina parempiin tuloksiin voi saavuttaa. Tämä on juuri sitä asennetta, jota Nokian Renkailla suuresti arvostamme. Maltamme tuskin odottaa yhteisiä projekteja Mikan kanssa, luonnehtii Häkä-Mikaa Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Ari Lehtoranta.

– Suomalaisuus merkitsee minulle sisua ja periksiantamattomuutta. Uusia asioita täytyy jatkuvasti oppia ja kehittää, jotta voit pysyä huipulla ja olla voittaja. Sama pätee Nokian Renkaisiin: innovaatiot ja jatkuva tuotekehitys takaavat heidän olevan jatkossakin alan edelläkävijöitä ja huippuosaajia kun on kyse rengasturvallisuudesta, kuvailee puolestaan mestari Häkkinen.

Mika Häkkinen

Pitkän uran kilpa-autoilija osaa todella arvostaa korkealaatuisia renkaita niin radalla kuin Pohjolan arkiliikenteessä.

– Minulle renkaissa tärkeintä on, että voin luottaa niiden ominaisuuksiin myös ääritilanteissa. Nokian Renkaat on ”Northproof”: kehitetty ja testattu pohjoisen oloissa ja voin luottaa niiden turvallisuuteen kaikissa olosuhteissa. Nokian Renkaat onkin huippubrändi ja odotan innolla pääseväni työskentelemään heidän kanssaan, jatkaa Häkkinen.

Yhteistyön tarkoituksena on, että F1-mestari näkyy monipuolisesti rengasvalmistajan brändin yhteydessä sekä esiintyy erilaisissa liikenneturvallisuuteen liittyvissä yhteistyöprojekteissa.

Lähde ja kuvat: Nokian Renkaat

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat