18.1.2021

Honda kiusoittelee: uudessa HR-V:ssä hybriditekniikkaa – ja takaluukku!

Honda HR-V

Honda ilmoitti julkistavansa uuden polven HR-V-katumaasturin noin kuukauden päästä, mutta kiusoittelumurusista voidaan päätellä muutamia yksityiskohtia.

Honda kertoi esittelevänsä seuraavan polven HR-V -crossoverista helmikuun 18. päivä, mutta muutama kiusoittelukuva ja yksityiskohta uutuudesta jo tiedetään.

Japanilaisvalmistaja vannoi jo aiemmin sähköistävänsä koko Euroopan mallistonsa muutamassa vuodessa, sillä "valtamalliston" pitäisi olla sähköistettynä viiimeistään 2022 aikana.

Honda HR-V

Kolmannen polven crossover HR-V on luonnollisesti osa tätä tavoitetta. Vakiovarusteena nähdään tällä kehtaa kahdella moottorilla toteutettua e:HEV-hybriditekniikkaa. Valmistajan mukaan innovatiivinen tekniikka yhdistää ajamisen hauskuuden ja hyvän taloudellisuuden.

Aiemmin e:HEV-hybriditekniikkaa on nähty isomman CR-V:n lisäksi viime vuonna uudistuneessa kaupunkitila-auto Jazzissa.

Kiusoittelukuvasta voidaan uskaltautua arvioimaan myös, että kolmannen polven HR-V jatkaa tutulla crossover-linjalla eikä hylkää takaluukun, takavalojen tai edes takalasinpyyhkimen käsitteitä. Hienoa!

Alkuperäinen Honda HR-V oli ensimmäisiä crossover-luokan edustajia ja se oli tuotannossa 1998-2006. Honda herätti mallinimen henkiin Euroopassa 2015 esitellessään toisen polven HR-V:n.

Honda HR-V
Alkuperäinen Honda HR-V oli eräs crossover-segmentin uranuurtajista 2000-luvun taitteessa.

Lähde ja kuvat: Honda

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat