24.6.2021

Citroën C3 Aircross hinnoiteltiin päivittyneenä – alkaen 21 390 euroa

Citroën C3 Aircross

Koronaväsymyksestä huolimatta muun muassa suuremmalla kosketusnäytöllä päivittynyt Citroën C3 Aircross hinnoiteltiin alkamaan 21 390 eurosta.

Persoonallinen kompakti SUV on päivittynyt pienin ulkonäkömuutoksin sekä personointimahdollisuuksin. Nyt tämä kovasti koronasta väsähtänyt, uusi Citroën C3 Aircross hinnoiteltiin alkamaan summasta 21 390 euroa.

Uudistunut koppa on nyt ennakkotilattavissa. Uusiin mainittaviin ominaisuuksiin kuuluvat ennen kaikkea suuremmista tutut Advanced Comfort -mukavuusistuimet sekä tietoviihdejärjestelmän 9-tuumainen kosketusnäyttö.

Citroën C3 Aircross

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Väsyneet katseet, käheät äänet

Mallin keula on uudistunut edustaen nyt Citroënin uutta ilmettä, jonka led-kasvot ehdimme jo todeta hieman väsähtäneen näköiseksi. Hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen.

Uusi C3 Aircross tarjoaa laajan valikoiman personointivaihtoehtoja, jotka koostuvat jopa 70:stä väriyhdistelmästä: tarjolla on seitsemän eri korin väriä, josta kolme täysin uutta, sekä kolme raikasta väripakettia, josta kaksi nähdään nyt ensimmäistä kertaa. Näiden lisäksi saatavana on kaksi kontrastia luovaa kattoväriä. Vanteissa tarjolla ovat uudet 16" ja 17" -kevytmetallivanteet.

Moottorivalikoima on lyhyesti läpikäyty. Uuden C3 Aircross SUV -malliston vaihtoehdot koostuvat kahdesta eritehoisesta PureTech-bensiinimoottorista, joista löytyy heppoja joko noin 110 tai 130 hevosvoimaa.

Citroën C3 Aircross

Ei tarvitse kiertää vesilammikoita

Korotetun maavaran C3 Aircross antaa sisälle vaihtoehtoja neljän erilaisen, harmonisen ja lämminhenkisen sisustustunnelman verran. Mukavuusistuimet ovat lisävaruste Shine-varusteltuun malliin ja takaistuimet on aina varustettu pitkittäisillä kiskoilla käytettyvyyttä parantamaan – liikkumavaraa on 150 millimetriä. Etumatkustajan istuin on taitettavissa alas luomaan tilaa jopa 2,4 metriä pitkälle esineelle.

Ajoavustimia on matkassa 12 kappaletta, joista ranskalaisvalmistajalle erityisenä Grip Control maksimoimaan pitoa hankalissa olosuhteissa. Kosketusnäytön koko on nyt jo aiemmin mainittu 9 tuumaa ja sen pariksi Shine-varustetaso tarjoaa Connect Nav -navigointijärjestelmän sekä langattoman älypuhelimen latauksen.

Citroën C3 Aircross

C3 Aircross hinnoiteltiin kolmella tasolla

Varustetasoista edullisin on Feel, jolla päästään otsikon 21 390 euron summaan ja tähän kuuluu lähinnä ilmastointi. Feel Pack lisää matkaan ulkonäön lisäksi myös pysäköintitutkan sekä tuen Android Auto ja Apple CarPlay -toiminnoille noin tuhannen euron lisähinnalla.

Kuten edellä mainittua monessa kohtaa, Shine (PureTech 130 Shine Automaatti alkaen 26 791 euroa) toimii kolmantena ja malliston kruununa. Ennakkotilaushinnastossa Launch Edition tarjoaa jopa hieman kattavampaa Shine-varustelua noin 1 500 euron säästöllä, joten nopeimmille on olemassa pieni etu.

C3 Aircross SUV on nyt ennakkotilattavissa Suomessa ja ensimmäiset autot nähdään Citroën-jälleenmyyntiliikkeissä vielä heinäkuun 2021 aikana.

Kuvat ja lähde: Citroën

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat