29.5.2016

Maistiainen: Renault Talisman Sport Tourer

Renault Talisman Sport Tourer

Renault Talismanin linjakas farmari, Sport Tourer, ei juuri yllätä sedaniin verrattuna.

Renaultin klassisen Lagunan korvannut Talisman esittäytyy nyt myös trendikkäänä farmarina. Linjakas Talisman on komea auto myös farkkuna, joten suunnittelijat eivät ole tyytyneet vain muuntamaan sedanin tavaratilaa kulmikkaaksi.

Renault Talisman Sport Tourer

Mystisesti peruskokoonpanossa Sport Tourerin tavaratila on hiukan sedania pienempi (572 vastaan 608 litraa), mutta farmari korvaa tilanteen viimeistään takapenkkien kaatamisen myötä (1 681 litraa). Myöskään takapenkin tiloissa ei ole eroa sedaniin, mutta ne ovatkin jo sangen riittävät.

Renault Talisman Sport Tourer

Nyt koeajettu Renault Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens 4Control on malliston tehokkaampi diesel. Suorituskyky ei päätä huimaa, mutta se riittää asialliseen arkiajoon. Jousitusmukavuus ei ole aivan sitä, mitä muhkealta ranskalaiselta saattaisi odottaa, mutta Talisman ei ole myöskään tarpeettoman "urheilullinen". Sama pätee hiljaisuuteen, jonka suhteen asiat ovat hyvällä tolalla, mutta voisivat olla paremminkin. Muilta osin Talisman jatkaa tuttua linjaa, jossa Lagunaa selvästi edustuksellisempi auto hurmaa elegantilla sisustallaan.

Renault Talisman Sport Tourer

Renault Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens 4Controlin hinnat alkavat Suomessa 44 690 eurosta.

Renault Talisman Sport Tourer

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Katso myös:

Teksti ja kuvat: Aake Kinnunen

Luetuimmat