20.2.2016

Maserati Levante – kolmikärjen katumaasturi

Maserati Levante

Luksusmaasturien kisa kiristyy Maseratin saapuessa paikalle sangen näyttävästi.

Jos lasketaan yhteen Maseratin malliston laajeneminen ja yleisesti vallitseva luksuskatumaasturitrendi, ei Levanten saapuminen ole erityinen yllätys. Italialaisvalmistaja päätti kuitenkin paljastaa mallin ulkonäön ja joitain yksityiskohtia jo ennen Geneven autonäyttelyä maaliskuussa.

Maserati Levante

Bentley Bentaygaan verrattuna Levante on ainakin osoitus siitä, että Maseratin muotokieli toimii maasturimuodossa selvästi paremmin. Keulamaski on tutusti kaarella hiukan sisäänpäin, etulokasuojien yhteydessä on Maseratille tyypilliset kolme ilma-aukkoa ja takalokasuojan kurvi sekä C-pilari muistuttavat merkin muiden mallien linjoista. Ovien ikkunat ovat lehdistötiedotteen mukaan karmittomat.

Maserati Levante

Teknisiä yksityiskohtia julkistuksen yhteydessä ei juuri saatu, joskin kahdeksanvaihteinen automaatti ja Q4-neliveto ovat vakiovarusteita. Myös ilmajouset ja säädettävät iskunvaimentimet kuuluvat jokaisen Levanten varustukseen.

Lisää tietoa Levantesta sekä malliin saatavista bensiini- ja dieselmoottoreista saataneen Geneven autonäyttelyssä parin viikon kuluttua.

Maserati Levante

Lähde ja kuvat: Maserati

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat