27.11.2017

Päivän kuva: Ken on heistä Vuoden Auto Suomessa 2018?

Ken on heistä Vuoden Auto Suomessa 2018?

Vaikeita valintoja on jo tehty, mutta valinta jatkuu yhä. Mikä kuvan kuudesta automallista on Vuoden Auto Suomessa 2018?

Runsaan autovuoden ansiosta on tavallistakin vaikeampi urakka valita Vuoden Auto Suomessa. 39 uutuusmallista on kuitenkin päädytty kuuden parhaan keskuuteen toiseen koeajopäivään, jonka aikana Auto- ja liikennetoimittajat ry:n ammattilaiset tutustuvat vielä kerran finalisteihin.

Nummelassa edustettuna on finalistikuusikko Kia Stinger, Opel Insignia, Seat Ibiza, Škoda Kodiaq, Volkswagen T-Roc ja Volvo XC60.

Yltääkö voittoon uusia uria Kialle avaava Stinger, Opelin upea lippulaiva Insignia vai Seatin jämäkkä pikkuauto Ibiza? Vai vetääkö pisimmän korren Škodan ensimmäinen katumaasturi Kodiaq, Volkswagenin tyylikäs T-Roc vai Volvon tasapainoinen XC60?

Arvosteluprosessin aikana riippumattomat journalistit arvottavat finalistimalleja muun muassa tekniikan, taloudellisuuden, turvavarusteiden ja rahalle saatavan vastineen osalta. Varsinaisesti Vuoden Auto Suomessa 2018 julkistetaan 13.12. Auto- ja liikennegaalassa. Kerromme myös Moottorin lukijoiden valinnan finaalikuusikosta pian varsinaisen valinnan jälkeen.

Viime vuonna Vuoden Auto Suomessa oli Volvo S90/V90, joka keräsi puolelleen sekä ammattilaisten että yleisön äänet. Mikä kuvan kuudesta mallista on sen seuraaja?

Teksti: Aake Kinnunen Kuva: Marko Jokela

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat