22.10.2018

Päivän kuva: Seat 600 hotellin kahvilassa Barcelonassa

Seat 600 hotellin kahvilassa - Hotel Chic & Basic Ramblas

Hikisestä La Ramblan väenpaljoudesta karkuun pääsevää saattaa odottaa yllätys. Seat 600 hotellin kahvilassa rauhoittaa mielen espresson tai espanjalaisen kahvin äärellä.

Rannikolta Kristoffer Kolumbuksen muistomerkin ohi Barcelonan tunnetuimmalle kävelykadulle suunnattaessa väentiheys kasvaa hetki hetkeltä. Carrer de Santa Mònican kapea kuja kuljettaa suomalaisen pois ahdistavasta turistitungoksesta. Muutama käännös johdattaa kulkijan kulma-aukeamalle ja edessä nököttää Seat 600 hotellin kahvilassa - tämä hotelli on nimeltään Chic & Basic Ramblas.

Sisällä tunnelma on rauhallinen ja seesteinen. Ilmastointi pitää huolen viihtyvyydestä ja hiki alkaa välittömästi kuivumaan. Suuren jääveden parina nautittu espresso piristää.

Seat 600 hotellin kahvilassa on vähintäänkin yllättävä näky. Kyseistä Seatin mallia on onniteltu vuosipäivän johdosta Moottorin verkossa jo vuonna 2017 sen täytettyä 60-vuotta.

Tämän auton värinä on pastellisävyihin nojaava vihreä ja kattotelineille on nostettu nahkalaukkuja. Suuri peilipinta auton takana tarjoaa tilan tuntua koko kahvilaan. Ympäristö ja auto tuo mieleen modernin taiteen museon.

Barcelona tarjoilee matkaajalle paljon nähtävää. Esimerkiksi upea kauppahalli ja kukkulalle rakennettu linnoitus saavat Moottorin suosituksen. Ruokapuolen pakollisiin kokeiltaviin kuuluu tietenkin pintxos.

Teksti ja kuva: Henri Posa

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat