3.12.2020

Škoda: Farkku-Fabia säilyy myös seuraavassa painoksessa

Škoda Fabia Combi 1.0 TSI Monte Carlo

Farkku-Fabia on monen käytännönläheisen autoilijan sydämessa ja nyt sille on luvattu myös jatkoa tulevassa sukupolvessa.

Farkku-Fabia, eli Škoda Fabia Combi, on tarjonnut suuret tilat pienessä ja edullisessa paketissa – ainakin takapenkin polvitiloja lukuun ottamatta. Malli on ollut tarjolla jo kolmen sukupolven ajan – ensimmäinen Škoda Fabia julkaistiin vuonna 1999 ja sen farmariversio Combi seurasi vain vuotta myöhemmin. Automotive News Europe uutisoi, että myös neljäs sukupolvi tulee saamaan farkkuperän.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Farkku-Fabia

Valitettavasti useat eurooppalaiset autonvalmistajat ovat hylänneet pienehköt farmarimallit crossover-muodin myötä. Farkku-Fabia aikoo kuitenkin jatkaa samalla tutulla tiellä myös ensi vuonna julkaistavan nykyisen korvaavan mallin myötä.

– Me tulemme jälleen tarjoamaan Combi-version, kirjoittaa Škodan toimitusjohtaja Thomas Schäfer LinkedIn-sivulleen.

Hän on paljastanut myös, että Combi tulee myyntiin neljännen sukupolven Fabian viistoperän myynnin alkamisen jälkeen. Škoda tulee julkistamaan Fabian ensi vuonna.

– Tämä on meille hyvin tärkeää, sillä se alleviivaa sitoutumistamme edullisen ja käytännöllisen liikkumisen tarjoamiseen malliston edullisemmassa segmentissä, sanoo Schäfer.

Škoda on kertonut aiemmin tänä vuonna että Combi kattaa 34 prosenttia Fabian malliston myynnistä. Yhteensä Škoda on myynyt vuodesta 2000 lähtien yli 1,5 miljoonaa Fabia Combia.

Kuvituskuva: Jari Saarentaus/Moottorin arkisto Lähde: Automotive News Europe

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat