7.8.2021

Myös New Yorkin autonäyttely 2021 on peruttu

New York International Automobile Show 2021 – New Yorkin autonäyttely 2021 on peruttu

Pandemia piinaa jälleen myös tapahtumien järjestämistä. Viime vuoden tapaan myös New Yorkin autonäyttely 2021 joudutaan perumaan.

Perinteisestä huuhtikuun tienoilla järjestetty New Yorkin autonäyttely jouduttin viime vuonna ensin siirtämään elokuulle ja lopulta perumaan kokonaan. Valitettavasti myös New Yorkin autonäyttely 2021 jää järjestämättä.

Myös kotimaassa tapahtumia on jouduttu siirtämään tai perumaan. Viime vuonna Auto 2020 -tapahtuma siirtyi tämän vuoden marraskuulle ja esimerkiksi suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely Lahti Classic Motor Show on siirretty jo kahteen otteeseen. Aika näyttää kuinka pitkään haasteet vielä jatkuvat.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

New Yorkin autonäyttely 2021

Tapahtumanjärjestäjä on nyt virallisesti ilmoittanut tämän vuoden New Yorkin autonäyttelyn peruuntumisesta. Syynä on koronapandemian paheneminen sekä tätä seuranneet osavaltion ja paikallisen hallinnon asettamat rajoitukset.

Tämän vuoden tapahtuman päivämääriksi oli varattu 20. - 29. elokuuta, joten New Yorkin autonäyttely jouduttiin nyt perumaan vain hieman reilut kaksi viikkoa ennen sen suunniteltua alkua. Näin tapahtuma jouduttiin perumaan jo toistamiseen.

Järjestäjät muistuttivat että koronapandempia on haastanut New Yorkin kaupungin, Yhdysvallat sekä koko maailman, mutta koko autoalan tavoin myös New Yorkin autonäyttely tulee palaamaan suurempana ja vahvempana kuin koskaan ennen. Tapahtuman odotetaan palaavan jo huhtikuussa 2022.

Vielä viime kuussa Chicagon autonäyttely ehdittiin järjestää, mutta tämän jälkeen taudin saaneiden määrä on kasvanut. Detroitin autonäyttely peruttiin, mutta sen tilalla aiotaan järjestää pienempi ulkoilmatapahtuma (Motor Bella) tämän vuoden syyskuussa.

Kuva: New York International Auto Show, lähteet: Chicago Auto Show, New York International Auto Show, North American International Auto Show

Luetuimmat