5.7.2016

Renault Mégane Estate näyttäytyy uusissa kuvissa

Renault Megane Estate

Renault Mégane Estate tuo tuttuja juttuja ranskalaisvalmistajan keskikokoon. Luvassa on kuitenkin luokan parhaita tiloja tavaroille ja takamatkustajille.

Renault Mégane Estate, eli valmistajan tutun viisiovisen uusi farmariversio, esittäytyy uusissa kuvissa. Malli esiteltiin ensimmäisen kerran Geneven autonäyttelyn yhteydessä maaliskuussa.

Renault Megane Estate

Farkku-Mégane lupailee luokkansa pisintä tavaratilaa, sillä sen lastauspituuden saa peräti 2,7 metriin. Renaultin mukaan myös takamatkustajien tilojen pitäisi olla kunnossa, sillä jalkatilan luvataan olevan luokan paras 216 millimetrillä ja yhdessä selkänojan suuremman kallistuskulman (27° aiemman 25° sijaan) kanssa takapenkin räpätyksen pitäisi vähentyä.

Renault Megane Estate

Verrattuna edeltäneeseen Mégane-farmariin uutuus on 58 millimetriä matalampi, 45 millimetriä pidempi ja tuntuvasti leveämpi (edessä 45 milllimetriä, takana 39 millimetriä). Tavaratilaa luvataan edeltäjän tapaan 580 litraa.

Renault Megane Estate

Méganen saa GT Line -versiona sporttisempaa tunnelmaa varten. Urheilullisemman puskurin lisäksi ilmanohjaimet, pakoputki ja sisusta ovat saaneet urheilullisemman tyylin. Mielenkiintoisesti farmarinakin Méganen saa myös tekniikaltaan sporttisena Mégane GT -versiona, jolloin pirteän moottorin (Energy TCe 205 EDC tai Energy dCi 165 EDC) yhteyteen lisätään nelipyöräohjaus.

Renault Megane Estate

Muuten Mégane-farmari noudattelee viisiovisen Méganen jalanjälkiä, eli tarjolla on kattava arsenaali turvateknologiaa ja kojetaulua hallitseva R-Link 2 -kosketusnäyttö on tarjolla vaaka- ja pystyversiona.

Mégane Estaten voi ennakkotilata nyt ja toimitusten luvataan alkavan syyskuun alussa.

Lähde ja kuvat: Renault

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Katso myös:

Luetuimmat