21.5.2020

Škodan ratkaisu päästöttömiin loppukilometreihin: tavaratilan alle taitettava potkulauta

Skoda potkulauta

Arkea helpottavista Simply Clever -ratkaisuista tunnettu Škoda helpottaa autoilijoiden liikkumista vielä auton pysäköinnin jälkeenkin kokoontaitettavalla potkulaudalla, jonka luvataan mahtuvan ainakin Scalan ja Kamiqin tavaratilan alle – mutta vain jos siellä ei ole varapyörää.

Škoda on tarjonnut vuosia autoihinsa arkea helpottavia Simply Clever -varusteita, muun muassa sateenvarjoja ja jääraappoja. Nyt tšekkiläiset myyvät erikseen autoihin potkulautoja helpottamaan matkaa kaupunkialueilla senkin jälkeen kun auton liikkumismahdollisuudet päättyvät.

Valmistajan mukaan mikroliikkuminen nostaa jatkuvasti arvoaan, etenkin kaupunkialueilla. Škoda-potkulaudan kehutaan olevan nerokas ja ympäristöystävällinen kaupungissa liikkumiseen tarkoitettu menopeli.

Skoda potkulauta

Potkulautaa kuvaillaan moderniksi, helppokäyttöiseksi, ja tietysti autoalan tiedotekielen mukaisesti dynaamiseksi. Lihasvoimin toimivan kulkupelin uskotaan lisäävän Škodan tunnettavuutta aktiivisten nuorten keskuudesssa, joiden ympäristöhuolet kasvavat jatkuvasti.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Valitse varapyörä tai potkulauta

Patentoidun taittomekanismin avulla potkulaudan kerrotaan kulkevan helposti mukana ilman tarvetta tinkiä tavaratilasta, ainakin Scalassa ja Kamiqissa, joissa potkulauta mahtuu tarvittaessa tavaratilan alle, mutta vain jos autossa ei ole varapyörää. Taitettuna potkulaudan mitat ovat 49 x 42 x 11 senttimetriä. Käyttöasennossa mitat ovat 100 x 82 x 92 cm.

Skoda potkulauta

Ohjaustangon kumikahvojen kerrotaan tarjoavan erinomaisen tuen työ-, urheilu- ja kauppamatkoilla. Teräksestä ja alumiinista valmistettu potkulauta painaa alle viisi kilogrammaa, mutta sen kerrotaan kantavan parhaillaan 100 kg massan.

Potkulautoja on myynnissä tällä hetkellä Škodan Tšekin verkkokaupassa, jossa hinnaksi ilmoitetaan 2 968 Tšekin korunaa, joka tekee noin 108 euroa.

Lähde ja kuvat: Škoda

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat