Miss MP20

Ajoneuvot Moottoripyöränäyttely Moottoripyörät MP20 1.2.2020

Näin repeää aito riemu – onnea uusi Miss MP20 Jenna Lehtimäki!

Erilainen konsepti ei keskity pituuksiin, painoihin tai bikinikierrokseen, jota ei koskaan ole ollut näissä kisoissa.

Miss MP20 -tittelin sai tänään MP-messuilla turkulainen Jenna Lehtimäki. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Karoliina Sihvonen Vantaalta ja toiseksi perintöprinsessaksi sekä näytteilleasettajien ja Ilta-Sanomien lukijoiden suosikiksi Laura Lahtinen Lahdesta.

MP-messujen yhteydessä on jo seisemän vuotta järjestetty kilpailu, jossa valitaan moottoripyörähenkinen persoona. Miss MP on valittu vuosina 2016-2018, Miss Superenduro 2015 ja Miss Supercross 2014. Kilpailun järjestäjänä on toiminut alusta alkaen Helena Riihitupa yhteistyössä MP-messujen kanssa.

Joka vuosi kiinnostus jo perinteeksi muodostunutta kilpailua kohtaan on kasvanut. Finalistit nähtiin viikonlopun aikana Miss MP20 Show’ssa, jonka on suunnitellut ja tuottanut Viivi Pumpanen.

Vaikka kyseessä on kauneuskilpailu, on voittajan valintakriteereinä myös asenne, persoona ja kyky ottaa yleisö sekä tilanne haltuun niin lavalla kuin messuosastoilla.

Kilpailuun osallistui kaikkiaan kymmenen kandidaattia.

Tänäkin vuonna kokonaisuus ratkaisi tasaiseksi kuvaillun kilpailun. Selvää ennakkosuosikkia ei tuomariston mukaan ollut.

– Tuomaristolla oli äärimmäisen vaikea tehtävä, sillä näillä kymmenellä upealla naisella on jokaisella omat vahvuutensa, kertoo kisaa luotsaava Helena Riihitupa.

Tuomaristoon kuuluivat Niko Kantola Messukeskuksesta , Ilta-Sanomien toimittaja Mikko Juuti, Biken päätoimittaja Janne Huhtala, Miss MP19 Riikka Uusitalo, Miss MP18 Marika Laine, valokuvaaja Hans Lehtinen ja näyttelijä-juontaja Viivi Pumpanen.

Lähde: Messukeskus Kuvat: Antti Hentinen

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat