29.3.2022

Kiusoittelukuvassa odotettu, ja pelätty, Ferrari-katumaasturi Purosangue

Ferrari Purosangue SUV katumaasturi

"Ei!" huutavat varmasti monet, mutta Ferrarin ensimmäistä katumaasturia on povattu jo useampi vuosi. Nyt yhtiö esitteli kiusoittelukuvan aluevaltauksestaan.

"Se tapahtuu!" on Ferrarin uutissivun otsikko ja otsikko kuvastaa täydellisesti italialaisvalmistajan uutuutta. Ferrari Purosangue (puhdasverinen), on perinteikkään urheilu- ja kilpa-automerkin ensimmäinen katumaasturi. Mallista kerrottiin ensimmäisen kerran 2018 Ferrarin viisivuotissuunnitelmassa, jossa mainittiin mallin tuovan "Ferrarilla ajamisen tunteita moniin tilanteisiin ja monilla matkustajilla".

Kahden Ferrari-orin lisäksi auton tunnistaa merkkinsä edustajaksi esimerkiksi punaisesta väristä ja suurista ilmanottoaukoista. Myös ajovalojen muodossa on tuttuja elementtejä trendikkäästä viiruilusta huolimatta.

Ferrari Purosangue tulee olemaan uusimpien Ferrareiden tavoin lataushybridi. Ferrari itse korostaa, että auton perimässä näkyy merkin 75-vuotinen historia ja kyseessä on alaa mullistava uutuus. Korimalliltaan Purosanguen tiedetään olevan farmarimaisempi kuin sen lähimmät kilpakumppanit katumaasturiluokassa.

Ferrari on eräs viimeisistä luksusautomerkeistä, joka lähtee mukaan katumaasturivillitykseen. Lamborghini Urus, Aston Martin DBX, Bentley Bentayga ja Rolls-Royce Cullinan ovat kaikki tahoillaan vieneet emomerkkejään uusille urille.

Ferrari kertoo uutisensa lopuksi, että auto esitellään varsinaisesti myöhemmin tänä vuonna.

Lähteet: Ferrari, Automotive News Kuva: Ferrari

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Lisää aiheesta

Luetuimmat